2022. augusztus 12. péntek, Klára
Mit Hol Hogyan
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Korábbi adások
2022. július 29.
A József nádor téren egy fekvőrendőrt helyeztek el. Belváros–Lipótváros területén néhány hete összevont akciókat indított el az önkormányzat támogatásával a rendőrség és a közterület-felügyelet. Az önkormányzat hosszú évek óta hozzájárul a kerületi lakóházak felújításához, a társasházi pályázaton keresztül. Július 19-én Erdélyi Mesék DéMolban címmel kiállítás nyílt az E-Galériában. Örmény Kulturális Központ – Fontos a különböző nemzetiségi örökségek megőrzése. Az V. kerületi táborozó fiatalok megtanulhatták a filmezés alapjait a Belvárosi Közösségi Tér ingyenes táborában.
2022. július 22.
Chip leolvasó már a V30 Belvárosi Sportközpontban is. Balatonfenyvesi őszi turnus - visszaidézzük egy korábbi nyaralás pillanatait. A Belvárosi Közösségi Tér, Tűzmadár Mesetáborában fogadta a kicsiket. Rendhagyó környezetismereti órán vehettek részt a gyerekek az önkormányzat Hárshegyi táborában. Idén már 29. alkalommal tartják meg az Országos Diákfilmszemlét.
2022. július 15.
Energia veszélyhelyzetet hirdetett a kormány, ez érinti a lakossági rezsicsökkentést is. Jutalmazták az egészségügyi dolgozókat. A köztisztviselői nap alkalmából rendezett ünnepségen pedig átadták a Közszolgálati Érdemérmeket. Július 18-tól, hétfőtől lezárják vízvezeték építés miatt a Pesti alsó rakpartot és a Belgrád rakpartot összekötő le- és felhajtót. Belváros Önkormányzata ingyenes telefonos applikációval segíti a kerületben lévő autósokat a szabad parkolóhely megtalálásában. Lezárult a társasházi pályázat. Véget ért Belvárosi Közösségi Tér Csodálatos Állatok tábora. Nagyszabású aukciós kiállítással nyitotta meg a kapuit az új BÁV ART Aukciósház és Galéria májusban. Öt éve hunyt el Schubert Éva színművész.
2022. július 8.
Június 29.-én szerdán Közgyűlést tartottak a fővárosban. Laboratóriumi mérés is igazolja a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálatánál bevezetett levegőfertőtlenítő technológia hatékonyságát.Felújítások miatt nehéz a mindennapi közlekedés Budapesten. Felújítják a Váci utca déli részét és a környező kis utcákat.Megtartották a Prexa díjátó ünnepségét, ahová a több kitüntetést és minősítést kiérdemlő V30 Sportközpont.Belváros Önkormányzata évente muskátlitövekkel ajándékozza meg Belváros lakóit. Idén már 37. éve, hogy elindult a Deák téri evangélikus templom nagysikerű zenei programsorozata, az orgonazenés áhítat. Ha vakáció akkor, irány a V.30 Belvárosi Úszóiskola vizes táborai! A Tavihar alkalmazás a katasztrófadélem szezonális applikációja.
2022. július 1.
Június 26.-án megtartották az időközi választásokat. Belváros Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött a Lime rollerszolgáltatóval. Idén is megkoszorúzták a báró Podmaniczky Frigyes születésnapjára emlékezve Budapest vőlegényének emléktábláját. Június 23.-án közbiztonsági napot tartottak a gyerekeknek a Hárshegyi táborban. Megjelent a legfrissebb belvárosi hírlevél, benne az elmúlt időszak legfontosabb eseményeivel. Az V. kerületi önkormányzat által létrehozott Belvárosi Közösségi Tér a tanév végeztével is kínál programlehetőségeket. Újra tombol a nyár, a hőmérésklet 30 fok fölé is emelkedhet.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 90
 • >
 • NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.