2024. április 22. hétfő, Csilla, Noémi
Mit Hol Hogyan
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Korábbi adások
2023. január 27.
2 év kihagyás után újra megtartották az évindító kocsonya partit Belváros Nyugdíjas klubjaiban. Cseh Tamás születésének 80. évfordulója alkalmából rendeztek emlékkoncertet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár vadász utcai Belvárosi könyvtárában. Átadták a Kölcsey-díjat és a Pilinszky emlékérmet január 19-én az Aranytíz Kultúrházban. Idén is megtartották a már hagyományos tanári hangversenyt a Szabolcsi Bence Zeneiskolában. Alapításának 975. évfordulóját ünnepli idén a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia.
2023. január 13.
Minden évben közös ebéddel ünneplik a karácsonyt a Belgrád rakparti idősek Klubjában. Keleti Ágnes belváros díszpolgára, olimpiai bajnok tornász 102. születésnapját ünnepli január 9-én. A belvárosi Cirkó-Gejzír moziban is bemutatták a Blokád c. filmet. Január elejétől jelentős változások történtek a hitelekben és az állami támogatásokban. Belváros Önkormányzatának dísztermében tartották meg december 20-án a Szent István Bazilika Caritas hagyományos karácsonyi rendezvényét. 2019 június óta folyamatosan igényelhető a kismamabérlet. Túlélés címmel nyílt kiállítás a Nádor Galériában január 10-én. Idén 45 éve annak, hogy a Szent Korona és a koronaékszerek visszatérhettek Magyarországra. Újévi fogadalmak.
2023. január 6.
Az év első adásában felidézzük a tavalyi esztendő egy-egy emlékezetes pillanatát.
2022. december 30.
Adrenalin injekciót szerzett be a Belvárosi Egészségügyi Szolgálat Szentgyörgyvölgyi Péter Belváros polgármesterének javaslatára. Idén is átadta az önkormányzat a Pro Civibus Díjakat. Belváros-Lipótváros önkormányzata számos támogatást biztosít a kerületi lakosoknak. Szeptember közepén megkezdték a Hild téri játszótér végleges nagyszabású felújítását, valamint a tér egészének és közvetlen környezetének fejlesztését.Tovább zöldülnek a belvárosi buszmegállók. Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az egészségügyre, így ezt a területet is folyamatosan fejlesztik.
2022. december 23.
A kerületi idősklubokba már beköszöntött a Karácsony. Az önkormányzat együtt ünnepelt a szépkorúakkal. Az örökifjakat nemcsak a klubokban köszöntötték karácsony alkalmából, a polgármester az Aranytíz Kultúrházban is találkozott velük.A Bazilikában karácsonyi műsort adtak elő a Tesz-Vesz Óvoda kisnövendékei. Idén is nagy siker volt az önkormányzat által szervezett kedvezményes fenyőfavásár. Az Egyesített Szociális Intézmény gondozásában lévő gyermekek ajándékcsomagot kaptak a polgármestertől a Szent István Bazilikánál. Karácsonyi kézműves foglalkozást tartott a Belvárosi Közösségi Tér csapata. Idén is a Marczibányi Téri Művelődési Központban tartották a Szemere Gálát. 29 haiku szerepel Baska Barbala bemutatkozó kötetében.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 94
 • >
 • NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.